5 Simple Techniques For su kaçak tespiti

Wiki Article

Bizi tercih ettiğinize asla pişman olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Su kaçağı tespitinde dikkat edilmesi gereken birçAlright nokta bulunmaktadır. Bu noktaların tamamını aşağıda yer alan listemizde sizler için derledik.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Hayırlı günler odamda çamaşır makşnası var arada tek duvar var duvarın arkasında ise lavabo var çamaşır makinası olan yere gider ve musluk yaptırmak istiyorum veya başka öneride bulunan olursa sevinirim

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Beklenmedik anlarda ansızın meydana gelen su baskınları, siz evde uyurken bile başınıza gelebilir. Musluk altında ve dolap içinde bulunan su vanalarının patlaması sonucu evinizi su basar. Birde tesisatlarda beton altında oluşan arızlar vardır.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya su kaçağı tespiti zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve su kaçağı tespiti termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden su kaçak tespiti onarım yapıyoruz.

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

Cevap : Hasan bey boyalı su yöntemi genelde pis su kaçağı tespitinde cihazları olmayan tesisatçılar tarafından yapılmaktadır. Tespit işlemi mutlaka su kaçağı tespit cihazı ve uzman su kaçağı ustası tarafından yapılmalıdır.

Tesisat borularının zaman içerisinde yıpranmasıyla tesisatın yanlış uygulanması da su kaçaklarının oluşmasına neden olabilir.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri su kaçağı tespiti inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında propertyımcı cihaz olarak kullanmaktayız. Çok gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, sızıntıların hızlı bir şekilde tespit edilip su tesisatçısı önlenmesini sağlayarak ev sahiplerinin sorunlarını azaltmaktadır. Akıllı sensör sistemleri ile donatılan evler, su kaçağı konusunda daha güvende olmanın yanı sıra enerji tasarrufu ve çevre dostu bir yaşam sağlamaktadır.

Report this wiki page