5 Simple Techniques For gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the best YouTube practical experience and our hottest options. Learn more

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artworkık sona çok yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve four hundred kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

5. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

You'll be able to email the positioning operator to allow them to know you have been blocked. Please include Anything you had been executing when this webpage arrived up and also the Cloudflare Ray ID observed at the bottom of this website page.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Schwab sifon grupları mükemmel tasarım ve uzun ömürlü basınca dayanıklı uzun zaman kullanıma dayanıklı yıpranma ve bozulma yapmayan bir Schwab ürünüdür. Schwab markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka gömme rezervuar servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Schwab gurubu kurum yapılmadan önce Schwab rezervuar parçaları tek tek gömme rezervuar düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra duvarı montaj yapılmalı. Schwab asma rezervuar grubu sıva ve seramik yapıldıktan sonra Schwab rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra Schwab rezervuara ve asma klozete suyu verilmeli.

Ayrıca, gömme rezervuar servisi İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'ten fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

gömme rezervuar servisi Your browser isn’t supported any more. Update it to find the ideal YouTube working experience and our most current attributes. Learn more

gömme rezervuar servisi Böylece dışarıdan gelen unsurların rezervuara girmesi önlenecektir. Rezervuarın kullanıma hazır olduğundan emin olmak için suyun kalitesi ve berraklığı basma tuşunu kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Report this wiki page